ANCOR iekļuvis lielāko personāla atlases aģentūru sarakstā pēc ieņēmumiem un tiešās darbinieku piesaistes

ANCOR ierindojies Eiropas 20 lielāko tiešās darbinieku piesaistes uzņēmumu topā

Staffing Industry Analysts (SIA) aģentūra publicējusi Eiropā lielāko tiešās darbinieku piesaistes uzņēmumu reitingu, pamatojoties uz 2020. Gada rezultātiem (“Largest Direct Hire Firms in Europe”). ANCOR ieņem 15. vietu Eiropas tiešās darbinieku piesaistes uzņēmumu sarakstā.

SIA ir starptautiska aģentūra, kas veic cilvēkresursu pakalpojumu pētījumus visa pasaulē. Personāla nozares analītiķi sniedz datus par cilvēkresursu pakalpojumu sniedzējiem visa pasaulē. SIA neatkarīgā un objektīvā analīze ir sarindojusi uzņēmumus pēc to ieņēmumiem, atbilstoši nozares paražām, sniedzot ieskatu Eiropas tirgū un ļaujot izprast konkurences ainavu un jaunākās tendences.

Saskaņā ar SIA datiem, Eiropas tiešās darbinieku piesaistes tirgus vērtība 2020. gadā bija 8,7 milgardi eiro, kas veido 6% no Eiropas darbinieku tirgus. Vairāk nekā 80% no tiešās darbinieku piesaistes pārdošanas var attiecināt uz astoņiem lielākajiem un vispāratzītajiem personāla tirgiem Eiropā, turklāt Apvienotā Karaliste veido vairāk nekā trešdaļu no tiešās darbinieku piesaistes pārdošanas.

“Mēs ļoti lepojamies ar to, ka esam iekļauti reitingā starp Eiropas personāla nozares līderiem! Šis sasniegums vēl vairāk apliecina mūsu uzticību saviem klientiem, mūsu pakalpojumu augsto kvalitāti un mūsu darbinieku kompetenci,” komentē Aušra Bendikaitė, ANCOR vadītāja Baltijā.