delfi.lv: Personāla gigants ANCOR redz perspektīvas Baltijā

delfi.lv: Personāla gigants ANCOR redz perspektīvas Baltijā

Starptautiskais uzņēmums "Ancor" šogad iesoļoja Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgū. Un sākās pandēmija. Vai laikā, kad darba tirgus piedzīvo satricinājumu, uzņēmumiem joprojām nepieciešami ārējie personāla atlases pakalpojumi? Sarunājamies ar Aušru Bendikaiti (Aušra Bendikaitė), uzņēmuma "Ancor" vadītāju Baltijas valstīs.

Bezdarba līmenis Baltijas valstīs turpina pieaugt. Daudzi uzņēmumi ir atlaiduši savus darbiniekus. Viens no jūsu pamatpakalpojumiem ir personāla meklējumi. Šis, iespējams, nebija piemērotākais laiks ienākšanai tirgū?

Patiesībā mēs jau 18 gadus esam Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgū. Pirms tam darbojāmies kā uzņēmums "Pharmanet". Uzņēmumam "Ancor" pievienojāmies pagājušā gada izskaņā. Veicam lielāko daļu kvalificēto darbinieku atlašu. Daudzi no mūsu klientiem, piemēram, farmācijas un telekomunikāciju uzņēmumi, izteiktu lejupslīdi nepiedzīvoja. Turklāt mēs esam vieni no retajiem, kas Baltijas valstīs piedāvā pilna spektra personāla atlases pakalpojumus: pagaidu nodarbināšanu, HR konsultācijas. Mēs neapstājamies, tieši otrādi – domājam par paplašināšanos.

Pilns raksts: www.delfi.lv