Kas ir MSP, un kā tas var dot labumu Jūsu biznesam?

Galvenās pārvaldīta pakalpojuma sniedzēja priekšrocības

Kas ir pārvaldīts pakalpojuma sniedzējs?

Pārvaldīts pakalpojumu sniedzējs (MSP) ir ārpakalpojumu sniedzējs, ar kuru noslēgts līgums, lai attālināti pārvaldītu vai piegādātu IT pakalpojumus, piemēram, tīklu, lietojumprogrammu, infrastruktūru vai drošības pārvaldību klienta uzņēmumam, uzņemoties pilnu atbildību par šiem pakalpojumiem, proaktīvi nosakot, kādas tehnoloģijas un pakalpojumi ir nepieciešami, lai apmierinātu klienta vajadzības.

Kādas ir MSP priekšrocības?

1. Iespēja izvairīties no dīkstāves

MSP var palīdzēt Jūsu uzņēmumam pieņemt proaktīvu pieeju, kad runa ir par Jūsu kritiskajām sistēmām. Piemēram, lieliski MSP uzraudzīs Jūsu sistēmas visu diennakti un atrisinās problēmas, pirms tās kļūst par problēmu. Ja rodas problēma, tie veiks pamatcēloņu analīzi (RCA), lai novērstu tās pašas problēmas atkārtošanos. Citiem vārdiem sakot, MSP var palīdzēt palielināt darbības laiku un samazināt dīkstāves laiku.

2. Piekļuve jaunākajām tehnoloģijām

Ja Jūsu iekšējie resursi ir izstiepti, kā tie var koncentrēties uz to, lai Jūsu bizness būtu pēc iespējas novatoriskāks? Jūs ne tikai ietaupīsiet savas iekšējās komandas laiku, bet MSP arī būs saskaņā ar nozares tendencēm. Tie zinās par jaunākajām tehnoloģijām un spēs ieteikt, kurā programmatūrā ir vērts ieguldīt (un kurā Jūsu uzņēmuma daļā tā var palīdzēt visvairāk) un kurā nē.

3. Iespēja atgūt vairāk laika savai komandai

Bieži vien organizācijās galvenie darbinieki ir tik ļoti koncentrējušies uz visiem ierastās darbības (BAU) uzdevumiem, ka viņiem ir pārāk maz laika, lai koncentrētos uz nākotnes stratēģiju. Ņemiet par piemēru savu IT komandu - viņi var tērēt nesamērīgi daudz laika problēmu risināšanai — tas nozīmē, ka mazāk laika jāvelta projektiem, kas patiesi virzīs Jūsu biznesu uz priekšu.

4. Ienesīgums un peļņas gūšana

Jūsu galvenais ieguvums, strādājot ar MSP, būs iespēja gūt peļņu. Tam ir vairāki iemesli, tostarp:

• Nav nepieciešams pieņemt darbā un apmācīt jaunus darbiniekus, lai iegūtu vairāk zināšanu
    • Spēja pārvaldīt savas sistēmas 24/7
    • Paredzamākas izmaksas — Jūsu pakalpojumu līmeņa līgumā būs norādīts, par ko maksājat, un saņemtā pakalpojuma līmeni, lai Jums nebūtu jāuztraucas par neparedzētām izmaksām.
    • Iespēja pāriet no kapitāla izdevumu modeļa uz darbības izdevumu režīmu